Nya plagg i shopen....

image236image233image234image235

Äntligen...

Äntligen har vi fått påfyllning av våra populära Johanna jeans från Koola Anna. Nu i två färger.
image229image230image231image232

En av de populäraste.

En av våra absolut populäraste plagg är denna tunika.
image227image228

Saint Tropez...

Denna koftan från Saint Tropez är rätt svår att motstå.
image226

Ännu mer nytt.

Under dagen kommer ännu mer nya produkter att läggas ut. Vi fyller också på rea hörnan så passa på att kolla in där och fynda lite.
www.breeze.se

Koola Anna......

Vad kan jag säga sjukt snygga.....
image224image225

Här kommer några smakprov...

image219image220image221image222

Nu lägger vi ut vårkläderna....

Nu har vi äntligen börjat lägga upp vårkläderna. Kolla gärna in i shopen med jämna rum så ni inte missar några gobitar.
www.breeze.se

Kan inte låta bli...

image2


Kan inte låta bli att lägga ut en bild till på min lilla dröm. Visst är den sjukt fin.
Min man undrar vad det är för fel på mig som har en bild på en vattenskoter på skrivbordet. inte speciellt kvinnligt säger han. INTE. Förstår inte vad han pratar om. Visst älskar jag tjejiga saker men när man ser denna så går man ju ingång på alla.

Vår ?????

Visst känns det som lite vår i luften idag. Eller så inbillar jag mig för att jag längtar galet mycket efter sol just nu. Undrar vad som dyker upp i butiken idag. Säkert några kul vårgrejer. Idag får vi bilderna från fotning så på torsdag lägger vi ut dem. Ska bli väldigt kul att uppdatera shopen.


Längtan

image218

Billabong...

Tänkte passa på att ge en lite försmak av Billabongs sommarkollektion.
image208image209image210image211image212image213image214image215image216image217

Kallt....

Idag var det sjukt kallt att sätta sig i bilen och köra till jobbet. Men på gågatan sken solen och genast känd jag att jag var tvungen att plocka fram lite vårkläder till. Kommer ju nya grejer varje dag nu. Igå kom det koftor från Saint Tropez, världens sötaste väska från Koola Anna och vårens hoodar från Kudo super fina färger. Rött, grönt, gult och blått. Känns härligt att det äntligen kommer lite färg.

Nya kläder från Koola Anna.....

Idag fotar vi första vårsändningarna. Hoppas vi hinner lägga ut dem under helgen. Under tiden får ni hålla till godo med dessa bilder.
image202image204image205image207

Alla hjärtans dag....

En del säger nämen åååå nu ska man köpa presenter igen eller att alla hjärtans är skapat bara för butikerna ska sälja mer. Må så vara säger jag men kan vi få för många tillfällen att säga JAG ÄLSKAR DIG till våra nära och kära.
I morse vaknade jag med två söner som tittade på mig med stora blå ögon och sömnigt utbrister: Idag älskar vi dig lite extra mamma. Vad mer kan man behöva. Vissa ögonblick skulle jag vilja stänga in i en liten ask för att kunna plocka fram mindre roliga dagar. Så alla ni där ute glöm inte att le en extra gång idag. Ett citat som jag gillar säger: Le och hela världen ler mot dig.  Varför inte prova det enda det kostar dig är ett leende.    image201

Prinsessan Mary granskade båstadkläder

Prinsessan Mary granskade båstadkläder

Klädmärket Koola Anna från Båstad uppmärksammades i går kungligt.


Bildmaterial

 
Visningen för prinsessan Mary gjordes av Yvette Hass och Sofi Thylander. Och några problem med språket blev det inte. "Hon sade att hon var dålig på svenska och jag är dålig på danska så det fick bli engelska", säger Sofi Thylander. Keld Navntoft


KÖPENHAMN. Under den pågående modemässan på Bella Center i Köpenhamn gästades företagets monter av den danska kronprinsessan Mary som bett om en egen visning av båstadsföretagets kollektion.
- Hon var enkel, positiv och glad. Hon är ju lite av en modeikon i Danmark så visst är det stort att en kunglighet vill titta på våra kläder, säger designchefen Sofi Thylander.
Under den dryga kvart som prinsessan Mary var på plats var montern avspärrad. Övriga mässbesökare fick snällt vänta. Visningen följdes av ett stort pressuppbåd. Sofi Thylander är nöjd med visningen.
- Vi visade lite finare material som kashmir och silke. Sedan fick hon också titta på lite nya bikinis och skor men också läderväskor och skärp, säger hon.

Företaget har funnits sedan 2001 och säljer sina kläder till runt 1 000 butiker i Europa varav 400 i Sverige. Åtta anställda och agenter i andra länder utgör hela bolagets personal. Prinsessan Mary har sedan 2005 varit beskyddare åt den årligen återkommande modemässan i Köpenhamn som är den största i norra Europa.

.Fakismli från HD.se


Mer bilder från mässan....


Koola Anna

Om ni tycker att det är många bilder från koola Anna montern så stämmer det. Kan bero på att vi tillbringade ganska mycket tid där. Ja ja vi beställde lite med:-) så vi drack inte bara champange. Även om det gick ner ett par glas.
Koola Anna ser sjukt bra ut inför våren. Jeansen som kommer från Koola Anna ser fantastiska ut. Ser helt klart fram emot att få lägga ut dem på sidan.
Och då ska vi inte prata om jackorna som kommer till hösten det är ju nästan så att man får en släng av längtan. Eller inte först ska vi ha en underbar sommar med riktigt riktigt bra shorts och bikinis.

CHP Vision........ibland behövs ingen förklaring


På gång....

Japp då var klockan snart 07.00 och vi ska ge oss iväg till mässan i Köpenhamn.


Mässa.

I helgen drar vi på mässa i Köpenhamn. Vi har en hel del inköp att göra och känner jag våra leverantörer rätt så kommer nog inköpen att blandas med både ett och två glas champagne. Jag tar givetvis kameran med mig så får vi väl se om det blir några bilder. Ser nog mest fram emot att se vad Koola Anna kommer att visa. Kan de bli bättre än vad de är nu. Vi får väl se.


Fler bilder från modevisningen....


Det kommer mera...

Hann inte lägga upp alla bilderna från tjejkvällen idag men ska göra ett försök imorgon.
Tack alla som var med hade sjukt trevligt.

Tjejfest och modevisning på Jekyll & Hyde



Koola Anna Johanna Jeans

image27

Nu finns vårens färg äntligen att köpa.

Koola Anna

image26

Billabong sommar 08.

Billabong skickade ner lite vinster till tjejkvällen i form av några av vårens bästa bikini, Synd att säga att man längtar efter den leveransen. Äntligen kommer lite coola tjejshorts så man kan slippa sno grabbarnas boardshorts.
Ska se om det dyker upp någon snygg tjej så jag kan fota dem. Problemet är bara att de har skickat storlek s vilket i Billabong innebär knappt xs.
Kanske blir det en tävling om någon känner att man vill vara absolut först med sommarens bikini.

Äntligen baggyjeans.

Igår kom de äntligen. Koola Annas baggyjeans i kortare modell. Galet snygga. Ska försöka fota dem på någon under dagen och lägga ut en bild. En super fin svart kjol med hög midja var också med. Även den superfin.

Nya märken.

Vi söker ett par nya tjejmärken till webshopen är det någon som har några bra förslag. Gärna lite nyare märken i pridklass som favoritmärket Koola Anna.

Lördag 07:11

Jaha då var man på jobbet igen. Tur man har att göra annars kunde ju livet bli tråkigt. Vi har ju tjejkväll här i Ronneby i kväll. Ska bli riktigt kul att träffa både nya och gamla vänner ikväll. Blir väl ett par glas vin med kan jag tro.
Vi ska ju dessutom vara med i modevisningen så jag hoppas det blir lite bra bilder på vårens outfitter.

RSS 2.0