Sammarbete Noisy Cricket.

Nu kan ni se vårt sammarbete med Noicy Cricket. Viis blev det bra. www.breeze.se.

Här kan ni läsa deras blogg. http://blogg.noisycricket.se/index.php/2008/05/nc-ger-sig-in-i-modebranschen/

Dirty Dog Solglasögon....

image409

SOLGLASÖGON. De här bågarna från nya zeeländska Dirty Dog Eyewear är speciellt anpassade för sjölivet. Materialet i bågen heter TR-90 och sägs vara mycket lätt, ge bågen en hög hållfasthet samt vara helt giftfritt. Modellen heter Curl II och är en så kallad wet glass-modell, vilket innebär att den är anpassad för bruk i och nära vattnet. Bågen är utrustad med avtagbart huvudband samt linser med en yta som underlättar vattenavrinning från linsen. Den polariserade polycarbonatlinsen sägs vara helt okrossbar och samtidigt reflektera bort alla skadliga UV-strålar. Pris ca 800 kr. Info Till dirtydog

Text & Bild: Åsa Bonthelius

http
://www.maringuiden.se/artiklar/;Vattenglas-2197


Vill du bli modell......

image408

Underbara foto.

image406image407

Foto: Åsa Johansson

Fina foton tagna av Åsa Johansson

image404
image405

Fotbolls EM

Som tjejer måste vi självklart supporta våra svenska hjältar med dessa snygga naglar. Kommer från Depend. I Ronneby hittar du dem hos Parelle ( Svanen).

image403

Sisters Point

Idag har Sisters Point varit och hälsat på. Som vanligt var det mycket snyggt. Med deras supersnabba leveranser så kommer det 60 kilo nya härliga plagg imorgon. Så  har du inte hittat avslutningsdressen ännu så finns fortfarande chansen.
image380

Nagellack....

Nagellacken jag skrev om igår finns på Parelle i Ronnbey.

image400

Vill ha.... Dior telefon

image402
Men 30 000 kr. Kanske inte men visst är de coola.

Vill du bli modell för en dag....

Håll koll på www.breeze.se på fredag.


Glada kunder.

Ikväll har  vi haft kvällsöppet i Ronnebybutiken. Det finns vissa kunder som gör det värt att driva butik. De kunder som får en att skratta och som kan få en att le bara de kommer in genom dörren. Tack alla ni glada kunder som gör att jag skulle kunna jobba ytterligare 12 timmar direkt efter de 12 jag redan har jobbat idag.

Rio Rim för tjejer...

Vi har fått en hel del förfrågningar om Rio rim  finns till tjejer. Sorry men det gör det inte. Än så länge i alla fall. Men för er som vill ha det redan nu så har ju Rio Rim en ganska smal passform som gör att de sitter super även på tjejer. Så för er som inte vill vänta så funkar det med grabbarnas kollektion.
image401

Nagellack.....

Sommarens lack.
image400

Dags att börja jobba.

Snart dags att öppna butiken. Imorgon är det ju Mors Dag om nu någon har glömt det. Känns som om rätt många mammor kommer att få ett smycke från Snö of Sweden i present. Men det finns väl ingen mamma som blir ledsen för det. Själv önskar jag mig en lat dag i solen. helst vill jag bli uppassad och slippa laga middag. (Men just den biten kan man väl drömma om.) Eftersom man har två barn borde man ju få två önskningar eller?


Tid

Vad är det med tiden egentligen. Varför förstår den inte att den går alldelles för fort. JAg hinner ju inte med. Nu är det snart fredag igen och jag har fortfarande inte tagit mig igenom måndagen lista. Ibland längtar jag tillbaka till de dagarna när man vaknade på morgonen och undrade vad man skulle hitta på. Vad är det tiden inte förstår den måste ju vänta på mig.


8 år

Idag fyller min yngsta son 8 år. Högst upp på önskelistan stog en liten röd cross. Ja och svag som man är kunde man ju inte motstå att uppfylla denna önskan.
Så nu är vi världens bästa föräldrar. I alla fall i en kvart.
Men vad gör man inte för att få uppleva detta underbara leende.
För att inte tala om kramen man får av en riktigt glad 8 åring.


Rio Rim

Om ni vill se riktigt bra bilder på Rio Rim kläderna kan jag rekomendera deras hemsida www.riorim.se


Rio Rim

Idag har Rio Rim varit och sålt in höstens kollektion. De gjorde mig inte besvíken. Denna kollektionen var om möjligt ännu bättre. Det ska bli super kul att följa Rio Rims resa. Utvecklas de i den här takten så kommer det här att bli ett märke att räkna med.

Ny hjärna.

Mycket att tänka på nu. Finns det någon som har en extra hjärna att låna ut. För det känns som om inte allt får plats just nu.

Ska Jag

Ska jag, ska jag inte, ska jag, ska jag inte.
Jaja den som lever får se.

03:39

MMMMM Gryning. Svårt att sova. Lika bra att jobba lite då.
Dags att sätta texterna till vår nya förstasida. Kommer att lanseras den 30 maj. Händer mycket då så håll ögonen öppna.

Mors Dag

På söndag är det alla mammors dag. En dag som faktiskt borde uppmärksammas lite mer.
Mina barn frågade igår vad jag önskade mig och i samma andetag säger de " men säg inte snälla barn för det orkar vi inte". HMmm ja ja jag får väl komma på något annat då.

Hej igen

Har inte skrivit på länge. Sorry. Har haft lite annat att fixa med så tiden har inte riktigt räckt till Vad jag gjort. Haha den som lever får se. Men är ni nyfikna så håll ett öga på bloggen samt www.breeze.se

Massa nya grejer har dykt upp i butiken.

Tjejfest


Kanske kan jag ta med datorn så jag kan ladda upp dem direkt så ni får veta vad som händIkväll är det tjejfest. Ska bli sjukt kul. Naturligtvis är vi jätteladdade och självklart kommer jag att smyga med kameran så ni kan få lite bra bilder att använda vid pinsamma tillfällen. er. Brukar ju bli riktigt kul bilder.

Hot Hot Hot

Idag kom det grejer från monrow. Jättefina klännigar och det var ju super för vi hade ju inga klänningar innan. ELLER.
Monrow var här igår och sålde in höstkollektion såg super bra ut. De fortsätter i samma stil.

Det är väl lika bra jag hänger upp dem direkt.

Fredag igen.

Veckorna går ju helt galet fort.
 Igår la jag nästan hela dagen på att städa källaren. Sjukt tråkigt men skönt när det är gjort. Inte för att jag är färdig (lär jag väl aldrig bli) men  jag har i alla fall börjat. Nu kan man nästan ta sig fram till skrivbordet utan att riskera livet.
JA då var det fredag igen. Jag undrar var veckorna tar vägen. Jag har ju fortfarande inte gjort de grejerna jag skulle ha gjort i måndags. Mmmm kan man önska sig en vecka i lugn och ro utan dator och telefon. :-) 
Bara skojar jag är alldeles för nyfiken för att klara mig utan min kära dator och mobil.
Hoppas att resten av Sverige  har lika ljuvligt väder som vi.

Nya klänningar.

image382

REA.

Idag har jag fyllt på rea avdelningen med fler bra plagg.

image399

Nedsatta priser

Jag vårstädar lite i butikerna och passar på att sätta ner priset på några riktigt bra vår och sommarvaror.

www.breeze.se
image398

Reef

Idag har vi fått massa flip flopp och sandaler från REEF. De har några av världens (i mina ögon) skönaste flip flopp. Mina favoriter förra året kom där ifrån och antagligen blir årets favoriter också från REEF. Ett par som är favorit tippade redan är ett par bruna med blommor på och med liten kilklack.

Klänningar..

Glömde skriva att sisters point kom i torsdags. Galet mycket grejer. Jätte många fina klänningar. Så för alla er som behöver eller bara har lust att skaffa en ny klänning. Titta in hos oss.


image383

Ovänner...

Nu ska jag gå upp och prata snällt med min största ovän....... DAMMSUGAREN. Vad är det som gör att den måste bita mig i hälarna hela tiden. Jag försöker verkligen vara snäll mot den men det hjälper ju inte. Och det är ju inte så att den behöver gå hungrig heller för dammråttor finns det ju gott om.:-)

Fantastiskt.

Ibland vissa dagar så kan man inte låta bli att njuta av en småstad som Ronneby. Cyklade till jobbet idag ( Ja jag vet att det inte är någon som känner mig som tror på det). Solen strålade och fåglarna kvittrade. Ibland önskar jag att jag bodde i en större stad där man var mer anonym men sen kommer dagar som idag när alla man träffar är glada och positiva. Att det sen tar nästan 40 minuter att cykla in till butiken för att man stannar och pratar med folk fem gånger på vägen in det är ju sånt man får ta. Önskar dock att vår kära lilla stad alltid var på det här humöret. Så alla i Ronneby (alla andra med förstås) ha en fantastisk helg och njut av solen vi vet ju inte hur länge det varar.

Snö of sweden.

Nu är alla snö of swedens smycken upplagda.

image397

Shorts Billabong och Rip Curl

Nu finns de första shortsen uppe i shopen.

image395image396

RSS 2.0