Invigning av Ronnebybutiken.


Och min favoritväska.


Snö of sweden


Nya produkter

Idag har vi fått bilderna på alla snö of sweden smyckena. Vi kommer att lägga upp dem under morgondagen.
Men här kommer lite smakprover.


Snart dags för invigning.

Imorgon är det dags för den riktiga invigningen av ronnebybutiken. Annonsen kommer ni att kunna läsa senare ikväll. Men passa på att kolla in.

Scotch and Soda

Idag har det kommit en leverans från scotch and soda till karlskrona butiken kommer till ronneby imorgon. Scotch and soda brukar ju ha sjukt bra grejer ¨så det ska bli kul att se denna leveransen. För alla er som gillar scotch and soda ( vi har ju några kunder som har det som favoritmärke) skynda er innan era storlekar är slut igen. Så slipper ni skälla på oss.



GABBA Jeans

Schyssta jeans från GABBA



Häng med oss på Facebook



http://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/group.php?gid=53986722398&ref=mf



Monrow

Ny poppis tunika från Monrow.



Nya produkter.

Idag har Saint Tropez populära kofta kommit upp i webbshopen. Finns i flera färger.
Klicka här för att komma direkt till produkten:  http://shop.breeze.se/shop/?artnr=54:0830-26


Populär produkt.

Denna tunikan från Monrow är en av våra populäraste produkter. Vi hade den redan i höstas men nu har den kommit i två nya färger.
kom direkt till produkten HÄR: http://shop.breeze.se/shop/?artnr=61:8075-13







Och Nu Töar Det.

Bara för att bi hade bestämt oss för en hel dag ute på isen idag så töar det. Och inte lite heller. Man blir ju dyngsur bara man är ute fem minuter. Sveriges vintrar tillhör inte mina favoriter. Tacka vet jag en solig dag i Schweiz backar.


Bilden är från Frankrike men vädret funkaar ju där med.:-)

Snö Snö Snö

Idag snöar det i södra Sverige och tydligen i hela Europa rapporterade familjen som är på väg hem från Österrike.
Men vi strävar vidare mot sommaren. Under dagen ska vi lägga upp fler härliga vårplagg. Kolla in ofta i shopen för det kommer många godbitar.




Hmmmm

"En egoist är en ofin människa som intresserar sig mer för sig själv än för mig"





Oneill

Oneill har börjat att leveréra ut sina första sommarvaror. Det här kittet gör ju inte att man längtar mindre efter sommaren.



Koola Anna

Idag kommer Maria från Koola Anna till Ronnebybutiken. Hoppas att det är massa fint. Ska försöka ta lite bilder så att ni får en försmak av vad som ska komma.

Sisters Point Tunika

Nu har Sisters Point populära tunikor kommit hem igen. Vi har lagt upp dem i webshopen men skynda er för de går som smör i solsken. Den svarta är redan slut i flera storlekar och vi jobbar på att få hem den igen.




KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL PRODUKTEN: http://shop.breeze.se/shop/?artnr=61:8190-28

Nya bilder.

Här kommer lite smakprover på vårens plagg.





Men vad fan.

Det har börjat snöa igen. Vill inte. JAG VILL HA KLARBLÅ HIMEL. SOL. 20 GRADER VARMT NU Nu NU:

Koola Anna


Koola Anna

Imorgon kommer Koola Anna och visar sin vårkollektion. Hoppas att den är lika bra som vanligt men det är den säkert. Koola Anna har en egen blogg som ni kan förlja här: http://www.koolaanna.se/blog/
Idag väntar jag ivrigt på bilderna från igår.

En mörk blondins bekännelser!

En av tjejerna som jobbar i Karlskronabutiken har en egen blogg. Ni hittar den  här: http://isabellsandberg.blogspot.com/



Väntan

Idag har vi fotat så nu väntar vi bara på att bilderna ska komma från fotografen. Längtar efter att uppdatera shopen och lägga in alla vårnyheter. Sen kan det ju gärna få bli lite värme. Vet inte hur ni har det i övriga sverige men här är det minus grader. Fattar inte att det alltid blir så när alla vårkläderna kommer. Antagligen bara för att man vill börja använda lite tunnare kläder.

Fotning

Idag är det äntligen dags för första fotnigen. Hoppas vi får bilderna så fort som möjligt så ni får se alla underbara plagg.

GABBA Jeans

Hittade en bild på Gabbas hemsida på jeansen jag skrev om. Lovar att at en bättre bild imorgon.


Baggyjeans från Gabba

Var inom butiken idag och det har kommit ett par baggyjeans till tjej från GABBA. Galet snygga. hoppas jag hinner fota dem imorgon så ni får se dem.


Vad vore livet utan associarer.

Här kommer lite smakprov från Aitems kollektion.





Som ni ser så är det fär som gäller i vår.


Sommarlängtan

Fler än jag som längtar efter sommaren???
Njut av några bilder från Billabongs sommarkollektion så länge.






Beckham

David Beckham har upptäckt SUPERDRY.




Bevingade ord.

Läste dessa ord, kanske något att ta med sig när något känns jobbigt:

"Så länge du är övertygad om att det du gör har en mening,
kan du ta dig igenom både rädsla och utmattning och ta
nästa steg."


Webshopen

Det är många som undrar när webshopen uppdateras med de nya kläderna. Vi fotar på onsdag så till nästa helg ska den vara full med vårens nyheter. Och jag kan lova er att de är värda att vänta på.


Ronnebybutiken

Här kommer lite bilder från Ronnebybutiken. Nya grejer kommer dagligen.









Sisters Point

Sisters Point har kommit med sin första vårleverans. Underbara färger och självklart hänger de med i de senaste trenderna. 80 talet blir stort i vår och sommar. Pastellfärger med aprikost i spetsen kan vara värt att satsa på. Vi har redan fått in ett par klänningar som är som gjorda för vårens fester. Så ladda upp redan nu sen är det bara att vänta in solen.










Gabba.

Ett annat nytt märke är GABBA. Ett märke som vi har hållt ögonen på länge men som bara blir bättre coh bättre. Så nu är det dags nu kan ni hitta deras grymma kollektion på Breeze.
För alla er tjejer som vill ha ett par riktigt schyssta baggyjeans så kan jag rekommendera GABBA. Passform som heter duga.








Bilder Superdry....


















Superdry

Ett av vårens nya märken är SUPERDRY. Ett galet bra märke i streetwearstil. Är smått kär i nästan varenda plagg. Äntligen ett märke som gör riktigt bra t-shirts även till tjejer.











Vi blir fler och fler.

Nu har vår breezefamilj utökats med ännu en kille. Vi gratulerar Daniel, Linda och storebror Milo till deras lille kille.



Äntligen öppet.

Nu har vi äntligen öppnat igen i Ronneby. Mycket av vårkläderna är på plats. Men mer kommer varje dag. Denna vår gör alla våra märken helt galet bra kollektioner. Eftersom vi inte tar in så mycket av varje så gäller det att titta in ofta så ni inte missar några av godbitarna.
Kram Breeze

RSS 2.0