Nyårs outfit.

image12

Denna klänningen från Koola Anna känns som ett säkert kort.

GOTT NYTT ÅR:

www.breeze.se

Årets sista dag.

Ja nu är det snart slut. Så vad har 2008 i beredskap till oss. Bra eller dåligt. Tur vi inte vet. Vad gör vi nästa år vid den här tiden. I vilket fall önskar jag alla er där ute ett gott nytt år. Mitt nyårslöfte till er är att webbshopen ska fyllas med de bästa sommarkläderna ni kan tänka er. Ha några bra sista timmar 2007 så hörs vi 2008.

näst sista dagen.

Ja imorgon har vi förbrukat vårt första år med webbshopen. Det har varit en galet rolig resa där vi har lört oss massor både om människor och webben. Vi ser fram emot 2008 och att utveckla vår shop. Vihar egentligen bara ett nyårslöfte och det är att ha lika roligt 2008 som 2007. Så gillar ni bra kläder till bra priser så anmäl er som medlemmar på www.breeze.se. Ni kommer att få mängder med bra erbjudande under våren. Och man vet aldrig när nästa galna upptåg dyker upp. Så häng på från början.
Ha en bra näst sista dag 2007.

seadoo rxp x

Är det några mer  än vi som kör mycket skoter sommartid så får ni gärna höra av er. Vi funderar på att dra ihop ett litet sommarjam. Kunde vara kul om vi blev ett gäng. Vi är väl ca 15 från Blekinge.

Lördag kväll

Vi har precis ätit. Fick bli flygande jakob. Mattias är här så vi disskuterar lite om vårens inköp. Vi måste beställa alla vattensportsgrejerna snart. Finns ju hur mycket leksaker osm helst. 

www.breeze.se

Ni glömmer väl inte att vi har 20 % rabatt på allt i webbshopen. www.breeze.se

Tips på dagens outfit.

image10
Vårt nya snöset från Cross slår alla rekord. Super att ha på sig. Skaljacka och byxa där byxan är lätt fodrad. Helt vatten och vindtätt. Kan rekommenderas för långa dagar i backarna.

29 december

Nu är året snart slut och vi kan förhoppningsvis se fram emot ett lika bra 2008 som 2007. De vi vet är att vårens och sommarens kollektioner ser fantastiskt bra ut. Billabong gör sin bästa kollektion någonsin. Är ni sugna på ett par riktigt bra boardershorts rekommenderar jag er att vänta tills ni har sett dem från Billabong. Koola Annas kollektion har vi inte sett än men de gör väl som vanligt och toppar med en ännu bättre kollektion än höstens. Vi tittar på den på mässani februari så då vet jag mer.
Mässan börjar bli fullbokad.
Är det någon som har några tips på nya spännande märken så får ni gärna höra av er.
Ha en bra dag

20 % rabatt

Puh nu är julen över för denna gången och man har lyckats överleva både släkt och gamla vänner. Vi satsar med full fart mot sommaren 08. Sommarsortimentert kommer snart att börja välla in. Vi börjar sakata men säkert att göra plats genom att lämna 20 % rabatt i webshopen. Ta en titt. www.breeze.se. Använd rabattkod jul07.

22 december. Dan före dan före dan....

Ja nu är julstöket på gång på allvar. Buriken är full med folk som letar efter den perfekta julklappen eller en del som har panik för de precis har börjat julshoppa. Webshopen flyter på som vanligt och alla ordrar som kommer in nu levereras ut den 27 december och är förhoppningsvis framme den 29 om nu posten sköter sig. Så har ni ingen nyårsblåsa är det inte försent än.
Nu är det väl dags att gå upp och röja upp lite efter gårdagens kaos.

Onsdag 19 december

Dagens tips på outfit.

image7
image8

image9

Idag var det så ruggigt ute så favoritbyxorna fick åka på. Koola Annas Johanna. Ziptröja från Koola Anna och ny underbar väska från Friis & Co.

Dagens outfit tips.

image6

Topp från Koola Anna. Halsband från Friis & Co.

Tisdag 18/12 2007

6 dagar kvar till julafton. Igår var jag och fixade de sista julklapparna. En dyr runda i leksaksaffären.
Nuhar den verkliga julruschen börjat komma igång. Det är så där lagom stimmigt i butikerna. Jag förstår inte varför inte fler handlar på nätet. Kunna sitta i lugn och ro en kväll och fixa alltihop. Är det någon som har panik så skickar vi varor till och med torsdag klockan 16,00.
www.breeze.se

Igår packade vi för glatta livet men vi fick i väg alla paket. Direkt efter jul börjar sommargrejerna trilla in.

I januari börjar vi köpa in för vintern 08-09. I Februari har vi mässa i Köpenhamn.
Jag ser verkligen fram emot sommar 08. Alla kollektiner jag har sett är sjukt bra.

Dagens outfit.

image3

Eftersom det var så sjukt kallt imorse när jag gick till jobbet så kändes den här helt rätt. Och naturligtvis min älskade Killahkappa.

image5

Är dock inte riktigt lika fin på mig som vår supersnygga modell Emmy. Det är Emmy som är på alla bilderna som visas här.

Lördag.

Näst sista lördagen innan jul. Idag ska det bakas pepparkakshus. (Ja ok då jag har fuskat och köpt ett som man bara monterar ihop). Ungarna vill att vi ska göra som farmor och farfar och göra ett eget men jag tycker det här räcker. I alla fall till mitt tålamod. Sen har jag kommit på att vanligt lim är mycket bättre än smält socker. Annars kan man ju tacka en stjärna för att man har mormor som bakar lussekatter och julbakmed barnen. När min äldsta son fyllde 4 skulle jag göra mig till och baka bullar. När han fick se dem undrade han om Contan (bargeriet) hade börjat med en ny sort. Så nu har jag slutat att försöka. Jag intalar mig själv att bagerierna också måste överleva. Så om jag överlever eftermiddagen kanske det kommer ett kort på vårt pepparkakshus. Men jag vågar nog inte lova att det ser ut som på kartongen. Håll tummarna.

Seadoo RXP X

image2


Nästa års leksak. NU ÄR DEN ÄNTLIGEN BESTÄLLD. Ett av våra största intressen är vattenskotrar. Är sjukt svag för seadoo. Denna modellen är nästan allt vi har drömt om. 255 hk. Som en hästspark i baken.
Dessa kommer inom kort att läggas ut i shopen. Så om någon är intresserad är det bara att lägga en beställning. Detta är en limitid edition så den finns bara i begränsad upplaga.


Dagens outfit.

image1

Denna tröja från Koola Anna är ett bra tips en fredag som denna. Snygg och skön.

Vilka är vi.

Ja denna blogg kommer mest att handla om vad vi på breeze.se se håller på med. Mest kanske vad som händer och kommer att hända i vår webshop men också andra saker som vi gillar. Vilka är vi då. Vi som driver breeze.se är Lotta: tjej, mamma, vd och den som ibland försöker hålla lite ordning på grabbarna. Staffan: Han som tror att han har ett annat jobb med och som inbillar sig att vaser är ett stort glas. Mattias: JAS pilot som säger att han jobbar när han åker upp till divisionen. Förmodligen. Det är en enda stor lekstuga. Vet inte några som leker så mycket på ett så kallat jobb.

Äntligen Fredag och full fart mot helgen.

Tjoho då var det fredag igen och julen närmar sig med stormsteg.
Igår kom det massa nya Billabonggrejer men tyvärr har vår killmodell dragit till Thailand så vi hinner inte få ut det i shopen innan jul. MMM hur kan man välja Thailland framför lilla oss. Dessutom påstår fotografen att han har mycket att göra. Va är det här.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0