Prinsessan Mary granskade båstadkläder

Prinsessan Mary granskade båstadkläder

Klädmärket Koola Anna från Båstad uppmärksammades i går kungligt.


Bildmaterial

 
Visningen för prinsessan Mary gjordes av Yvette Hass och Sofi Thylander. Och några problem med språket blev det inte. "Hon sade att hon var dålig på svenska och jag är dålig på danska så det fick bli engelska", säger Sofi Thylander. Keld Navntoft


KÖPENHAMN. Under den pågående modemässan på Bella Center i Köpenhamn gästades företagets monter av den danska kronprinsessan Mary som bett om en egen visning av båstadsföretagets kollektion.
- Hon var enkel, positiv och glad. Hon är ju lite av en modeikon i Danmark så visst är det stort att en kunglighet vill titta på våra kläder, säger designchefen Sofi Thylander.
Under den dryga kvart som prinsessan Mary var på plats var montern avspärrad. Övriga mässbesökare fick snällt vänta. Visningen följdes av ett stort pressuppbåd. Sofi Thylander är nöjd med visningen.
- Vi visade lite finare material som kashmir och silke. Sedan fick hon också titta på lite nya bikinis och skor men också läderväskor och skärp, säger hon.

Företaget har funnits sedan 2001 och säljer sina kläder till runt 1 000 butiker i Europa varav 400 i Sverige. Åtta anställda och agenter i andra länder utgör hela bolagets personal. Prinsessan Mary har sedan 2005 varit beskyddare åt den årligen återkommande modemässan i Köpenhamn som är den största i norra Europa.

.Fakismli från HD.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0