Sentimental

image25

Igår eftermiddag ägnade jag och barnen åt att dra fram alla mina gamla racingprylar. Känns något avlägset att man har varit svensk mästare i denna sport men så är fallet. Och lite av takterna verkar ha gått i arv.

Stolt mamma

image24

Visst är det svårt att inte vara stolt när äldsta sonen intar denna position på isen.
Dessutom vann de med en himla massa mål.
Jag har en gång lovat mig själv att aldrig sitta på läktaren och tala om hur de ska spela på isen men oj vad många gånger man får bita sig i tungan.

Färgkavalkad.

Känns som om denna våren kommer att spricka ut i en riktig färgkavalkad så för alla er där ute som gillar färg passa på. Rött, blått och grönt kommer sakta övergå i pastellfärger som rosa och gult.


Skitsur.

Visst är det konstigt med humör. Att man kan gå från skitsur till superglad på mindre än 2 sekunder. Igår hade jag en morgon där allt gick emot mig så för en gång skull hade jag inte lust att änns öppna dörren till butiken. Men sen kom posten med några av vårens allra första plagg. underbara färger. Och helt plötsligt kommer jag på mig med att stå och le. Så lite som kan göra en kvinna glad.

cross/Jon Olsson

http://www.cross-sportswear.se/jon/

Tror inte att cross kommer att ha några problem med att lyckas med denna kille som reklampelare. Inte om vi tjejer får bestämma i alla fall. Vem skulle inte vilja ha sin sambo, pojkvän, man klädd så här.

Underbart att vara kvinna/tjej.

När jag kom in i butiken idag så slog det mig att jag har ett av världens bästa jobb. Jag får träffa kul människor nästan varje dag. Jag får frossa i kläder, skor och väskor varje dag. Och jag kan dessutom vara shopoholic utan att det märks. Vad mer kan en tjej begära. Nu ska jag gå upp och träffa säljaren från Cross ett av mina nya favoritmärken. Jag ska försöka återkomma och berätta hur det var. De har fantastiska jackor.

Puh

Var några dagar sedan jag hann att sätta mig ned. HAr varit lite stressigt under några dagar. Vi har börjat rea i butikerna och som vanligt är det mer än full ös. Dessutom har man ju lyckats dra på sig värsta förkylningen. Sjukt drygt. Skulle helst vilja krypa ner och dra täcket över huvudet. Men men det behöver man ju inte änns fundera på. Nu ska ju vårsäsongen igån. Äntligen. Det är som julafton varje dag när vårkläderna väller in.

Vårkläder

Nu börjar vårkläderna trilla. Vi ska försöka fota och få in dem så fort vi bara kan.

Koola Anna Fest

image22

Hittade dessa bilderna i datorn från vår Koola Anna fest i höstas.


Idrottsgalan

Kolla in bilderna på länken längre ner. En breezekund som håller fanan högt och dessutom umgås med riktiga idrottshjältar.......

Selma Spa

Självklart var vi inbokade på Selmas Spa.

image21

Ett par glas vin och en badrock sen var vi så här glada.

Vinterkollektion 07-08 Billabong

Nu har inköpen för nästa säsong startat. Billabong gjordes i helgen i härliga Sunne. Naturligtvis är kollektionen helt super. Nu har tjejkollektionen börjat reda till sig också. Två helt fantastiska jackor kunde jag naturligtvis inte motstå. På killsidan var det lika sjukt bra som vanligt. Laddar upp några foton så ni kan få en liten försmak.

image18image19

Viist blev hon söt........:-)

image20

Sunne

Hej hej.

Skriver från ett något snöigt Sunne. På inköp av Billabong bor givetvis på underbara Selmas SPA.
Återkommer med mer info om hur Billabong vinter 2008-2009 ser ut. Antagligen super.

koola anna johanna

image17

Nu börjar vårkläderna trilla in.

Först ut är koola annas nya tvätt av johanna jeansen. Våra absolouta favoriter alla kategorier.

En bild säger mer än tusen ord.

image16

Detta budskapet hade de på hotellet i dominikanska. Säger väl ganska mycket om hur bra det var.

Någon retfull.

Någon retfull människa har lagt upp en tempmätare på mitt skrivbord. Den talar om hur varmt det är i dominikanska republiken. Men va fan. Så kan man ju inte göra en tisdag i januari. I dominikanska är det ju bara 23 grader varmt och d å är klockan 4 på morgonen. Blääääää

Regn Regn.

Nu måste det sluta regna och blåsa. Ibland skulle jag vilja vara en björn eller nått och bara gå i ide över vintern. Vakna upp framåt april dra på boardshortsen och hoppa i havet. Jag har nog aldrig längtat så här till sommaren. Inte blev det bättre när jag igår satt med beställnignen till JOBE. www.wakeski.com Alla leksaker man måste ha till sommaren. Vi får väl hoppas på en bättre sommar än förra sommaren.

REANu har vi lagt upp fler varor på rean. www.breeze.se 

 

ÅÅÅÅ vill ha.....

image13

Visst är den jobbigt tjejig. Mattias och Staffan kräks och tycker att jag är sjukt jobbig men vem bryr sig. Jag vill ha den ändå.

Mix Megapol

Vad skulle jag göra utan mix megapol på morgonen. Hur sur jag än är så får de mig att le. TACK.

fortsättning....

Om någon undrade vad jag menade med förra inlägget så kör min man lastbil. Strax efter jul fick han en ny bil och man kan väl minst säga att han är som ett barn. Förstår inte riktigt tävlingen mellan chafförer om vem som har coolast lastbil eller flest lampor. Men jag insåg snabbt att det är väldigt viktigt att berömma varje liten ny detalj. Precis som med mina barn ända skillnaden är att de är 7 och 9.

Lastbilar

Mmmmmmm vad ska jag säga.

Billiga Jackor.

När det är så kallt och trist så passar vi på breeze.se på att sänka priset på en del jackor samt vissa andra plagg. Så vill ni inte frysa resten av vintern. Passa på att ta en titt på www.breeze.se.


Snö.

Idag är det om möjligt ännu sämre väder än igår. Det kom några flingor snö igår kväll som självklart töar bort idag.
Så vad gör man en sån här dag. Bokföringen kallar som vanlig. Så istället fick kylskåpet sig en ordentlig rengöring. Det är konstigt att andra normalt tråkiga saker ter sig ganska roliga i jämförelse. Min revisor får väl snart krupp. Men men jag brukar tala om för honom att det ju bara är papper. Fniss. Han tycker inte att jag är rolig förstår inte det. 


Kallt.

Fy vad kallt och ruggit det är. Är inget jätte fan av vinter. Om jag inte får vara i backen med två meter snö förstås. Men det här kalla tråkiga vi har här nere i Blekinge är juinget vidare. Skulle det mot förmodan komma lite snö är det borta inom en vecka. Dessutom är det så mörkt och grått. Så vad ska man göra för att tiden ska gå fortare. Fördriva tiden tills sommaren kommer. Eller åtminstone våren med lite värme. Någon som har några förslag så tar jag gärna emot dem.

Slö dag.

Idag ha rman ju inte gjort många knop. Hade en väldigt trevlig men ganska lugn nyårsafton igår. Men det känns att det rann ner lite champange och att klockan blev rätt mycket.
Har tittat på tv nästan hela dagen och är helt förundrad över hur mycket gamla skräpfilmer de kan leta fram. Första polisskolan ???????? 2008. Nja. Känns väl inte helt ok. Tillbaka till framtiden. Skärp er.
Det får väl bli en ärligt hyrd och betald film ikväll då :-). 
Vet att jag borde suttit med bokföringen hela dagen men det känns väl ok att bryta det löftet redan idag. Löftet att jag skulle bli duktigare på att ligga före i bokföringen. Känner jag mig själv rätt kommer det aldrig att hända. 

2008

Nytt åt nya löften som självklart är till för att brytas. 

RSS 2.0