Min dag.

9,00-11,00  Städning, Plocka iordning, putsa speglar, Sätter fart på mina små praoelever.

11,00-15,00  Vi plockar upp resten av Billabong. Skärp, mössor och kepsar.  Rip Curl leverans. Lite skidkläder och mössor och några  superhärliga hoodark


Min dag.

Idag tänkte jag att ni skulle få följa mig under hela dagen. Bara jag hinner.
Så så här börjar min dag.

6,30 Klockan ringer.

6,30-6,45 Försöker få upp barnen. Hot och mutor används.

6,45-7,15 Vi äter frukost. Går igenom läxan.

7,15 - 7,30 Jagar barnen för att få på dem kläderna och få iväg dem till bussen. Försöker samtidigt göra mig själv iordning. När min äldsta son är på väg ut genom dörren kommer jag på att han har gympa idag. Självklart ligger inte skorna där de ska vara men av någonanledning står de på hans skrivbord.

7,30 Puh Vi klarade det idag med.

7,30-7,45 Kör till butiken. Springer inom Willys och handlar mina obligatoriska Redbull. Eftersom jag inte dricker kaffe så har jag blivit lätt beroende av dem.

7,45-9,00 Går igenom mejlen. Bloggar. Kollar nattens ordrar. Skickar räkningar. Öpnnar post och lite annat tråkigt kontorsarbete.

9,00 Nu är klockan 9,00 och jag skla gå upp och städa butiken. Dammsuga och torka golvet.

Sisters Point.

I em kommer Jenny från sisters point och hälsar på. De har ju oftast grejer för omgående leverans så det är lite extra kul att köpa in. Det är ju alltid så att man vill ha det man beställer direkt. Så på fredag hoppas jag att vihar en ny laddning med sisters point kläder.
Och JA bodil jag ska kolla var dina t-shirts tog vägen.

Koola Anna.

Koola Annas fantastiska vinterjacka har landat i butiken. Den kom i fredags och säljs som bara den.
Är ni sugna på ett exemplar så skynda er för det börjar redan bli ont om storlekar.
Billabong

Nu är det mesta av Billabonggrejerna uppackade. Galet bra grejer.

Billabong

Äntligen har Billabong landat i butiken. Inte en låda, inte två eller tre men två pallar fulla med fräscha höstgrejer. Imorgon packar vi upp för fullt. Är ni sugna så är det bara att titta in i Ronnebybutiken.

Fashionshow...

Av omständigheter som vi inte rår över så är vi tvungna att ställa in helgens fashionshow. Vi tycker att detta är urtråkigt men har tyvärr inget val. Vi hoppas att kunna återkomma med jippot till våren.


Höst.

Hösten kommer krypande. I helgen är det löningshelg. För er som bor i Ronneby eller har lust att ta er hit frör den delen så kommer vi att ha en jätte lagerrensning utanför butiken fredag och lördag. Passa på att ladda upp inför vintern här kommer att finnas riktigt mycket godbitar. Upp till 90 % rabatt.

Väntan, väntan......

Billabong leveranssen skulle varit hos oss i fredags men har fortfarande inte dykt upp. Men när man väntar på något gott.....
När Billabong har kommit så börjar höstens butik att se ganska komplett ut. 

Koola Anna Johanna Jeans

Nu har vi lagt upp de nya tvättarna på de superpopulära Johanna jeansen från Koola Anna.
De i färgen navy är redan slut i flera storlekar men de kommer in igen í slutet på september. Boka dem gärna om ni vill vara säkra på att få dem.Rio Rim

Imorgon hoppas jag kunna lägga upp de nya Rio Rim plaggen.


Tove från Koola Anna.

Nu har Jackan Tove dykt upp.
Viva La Diva

Som en nyhet för i höst kommer vi snart att kunna presentera makeupmärket Viva La Diva. Ett kul märke med massa färger och kul förpackningar. Dessutom har de priser som gör vilken makeup tokig tjej som helst glad. Hoppas att vi ska få upp det i shopen under nästa vecka eller kanske redan under helgen.Väntan.

Väntar på restern av bilderna vi tog förra veckan. Vill ha dem nu. Hatar att vänta.
Just nu känns det som om mina dagar är en ända lång väntan på antingen det ena eller det andra. Ibland väntar jag på att andra ska bli klara och ibland på svar. Det är ju inte så att jag inte har något annat att göra för det har jag ju självklart hur mycket som helst men jag är verkligen inge bra på att vänta. Tänk vad mycket man skulle hinna med i livet om man slapp vänta på alla andra.


Bilder Monrow

Här kommer äntligen de utlovade bilderna från Monrows kollektion.
Titta och Njut.


Nytt Nytt Nytt

Nu har jag äntligen börjat lägga upp lite nya produkter på sidan.
Fler kommer under dagen och kvällen. Väntar bara på fler bilder från fotografen.

We like.......


Inköp

Idag är det ju som jag skrev igår dags för inköp hos Monrow. Spännande. Hoppas att de har mycket bra grejer. Ikväll och imorgon blir det uppdatering av webbshopen. Nu ska jag plocka ihop grejer för fotning av vår nya modell Mats. Vi har fått in supersnygga jeans från Id jeans. De är fantastiskt duktiga på att göra bra jeans med kul detaljer. De gör jeans med fickor bak där de flesta killar får en awsome bakdel och det är ju svårt att som tjej inte gilla. Eller.


Monrow.

På tal om Monrow så ska vi titta på deras nya kollektion imorgon. Förhoppningarna är höga. Men de brukar ju leverera.

Fotning.

I tisdags fotade vi det mesta av höstens bästa plagg och idag är det äntligen dags för en rejäl uppdatering. Håll koll för det är riktigt mycket bra grejer.
Ett märke som lyser starkare än andra är vårt nya favvomärke Monrow. Stilrena, sköna plagg. Tror att hela personalstyrkan har  hittat något av sina favoritplagg från denna kollektion.

Liter bilder kommer senare.

Äntligen fotning.

Nuhar vi äntligen lyckats få till en dag för fotninig. Blir på tisdag i nästa vecka. Hoppas att jag ska hinna lägga ut de första produkterna under torsdagen. 
Kommer hur mycket snyggt som helst. 

Nytt,nytt nytt.

Kläderna forsätter att välla in. Kartong efter kartong. Nu har även de nya kläderna från nya favvomärket Monrow landat. Deras höstkollektion är galet bra.

RSS 2.0