Killar titta hit!

Under dagen kommer fler och fler killkläder att reas ut.
Först till kvarn gäller!

Håll koll på uppdateringar!

Kaos, Kaos, Kaos morgon!!

Vilken morgon!! Hoppas inte att min dag fortsätter i samma mönster.....

-Det hela började igår kväll då jag o familjen var på 25 års fest (mycket trevligt!), jag kör eftersom att jag skulle upp o jobba idag. Vi är hemma runt kl 0,35. När jag väl ligger i sängen kommer jag på att jag glömt ta in mobilen (väckarklockan) från bilen. Jag orkar dock inte gå ut i ösregnet för att hämta den så bestämmer mig för att använda den traditionella radioklockan, ställer in rätt tid, även alarmet.

- Sover som en stock och de känns som natten är jätte lång, hinner bli riktikt utvilad men någonstans i bakhuvudet ligger jag och väntar på att klockan ska ringa....... Tillslut kommer min dotter (2 år) in i sovrummet, pigg som en nötkärna och börjar sjunga: Heja Bamse stoja stajka Bamse....... -Vaknar till med ett smile på läpparna, -tittar till på klockan 9,05           - flyger upp ur sängen och inser nu att jag stälde klockan på rätt tid men glömt att trycka på knappen ON. TYPISKT! Men vilken tur att jag har en levande liten väckarklocka :)

- Kokar kaffe - Äter frukost - Gör mig i ordning, det går över förväntan bra, har fortfarande gott om tid tänker jag när jag borstar tänderna.... (Tur att min dotter skulle vara hemma med pappa idag så att jag bara har mig själv att fixa.)

- Dags att klä på sig jacka och skor tar fram väskan som jag vill ha till dagens outfit. Av ren rutin ta fram nyckeln innan jag pussar familjen Hej då..

- Nyckeln är borta!!!!! Klockan börja närma sig 9,40 Tar mig knappt 5 minuter att cykla till jobbet i vanliga fall... Hela familjen hjälper till att leta. Kl 9,50 hittar jag dem och tänker att jag hinner till öppning iaf!

- Ut och kastar mig upp på cykeln och upptäcker då att det är punktering på bakhjulet... Kan det bli värre!!!!??? Säger ett par väl valda ord högt för mig själv, ställer tillbaka cykeln. - In igen och ber min sambo köra ner mig till jobbet, tar lilltjejen under armen i bara pjamas, hoppar in i bilen och kör......

- Framme, sönderstressad, varm, kl  är nu 10,00 ett par kunder står utanför och undrar varför vi inte har öppnat. Förklara morgonens öde och börja småskratta....

- Tänkte tyst för mig själv: bara inte resten av dagen fortsätter i samma mönster.......... 

- Kommer in i butiken, tänder upp och ser att vår "stand in" som tog över efter mig i onsdags hängde färdigt på tjejsidan. Supersnyggt!!! Får ny energi och inspiration o tänker att dagen blir nog inte så dum iaf!! :)

Tack!!

NYA Sveakläder !


Montana heter de här två hoodtröjorna!
De kostar 800kronor.
Trycket är broderat!
Kommer i storlekar xs-xl

Rea Rea Rea

Nu jobbar vi för fullt med webben för att få in massor av kläder under kategori Rea!
Skynda dig att besöka sidan så du har chans att få den storleken som du behöver till ett kanon pris!!

kram
Breeze


Scotch & Soda

Detta märke blir allt mer populärt.
Kolla in våra priser!! Värt att jämföra


gästbloggande praoelever.

Vi har praoat här på Breeze i snart en vecka nu.. Det har varit mycket roligt.. Men man får väldigt ont i fötterna (;  . nejmen , så farligt är det inte.  Vi överlever iallafall . :D 
Denna veckan har vi mest räknat in kläder och sånt . Kanske inte så överdrivet kul. Men vi ser fram emot och se vad vi får hitta på nästa vecka.  Fast ioförsig, vi har fått klä om skyltdockorna några gånger nu, det är ju dock kul! Dom som jobbar här är ju hur snälla som helst med så... Vi har det bra här!  Bättre än skolan, LÄTT! 

 / alida karlsson & julia lindqvist


Glow in the dark printRIP CURL t-shirt  Saitama kostar 350:-


Sönderskuret finger.... Drama på jobbet...

Idag öppnade Breeze Ronneby lite för sent.
Det hela började redan igårkväll, då jag försökte arbeta på egen hand.. Och skar upp hela lillfingret.  PÅ väg till jobbet gick jag via apoteket för att fylla på plåsterförrådet.. Väl på Apoteket skickar de mig vidare till vårdcentralen, för de tycker att jag ska sys.
På vårdcentralen hade de inte samma syn, men de plåstrade om mig och va så treliga!

Tack för det Ronneby Vårdcentral!

Stackars min praktikant som stod och väntade när jag väl kom till butiken 10.15..  


Rea på HarembyxaENDAST 250:- Sök på harem i webshopen!

Bloggläsare belönas!

Bloggläsare som du ska nu belönas!
Använd rabattkoden NISNI när du handlar i vår webshop!
Så får du 10% rabatt på allt du handlar!!
Gäller för de första 10 personerna som handlar!


Välkomna in!


MYCKET NYTT I WEBSHOPEN!!

Gå in och kolla in de nya killkläderna.
Boardshorts, t-shirts och vårens snyggaste chinos.
Välkommen in i webshopen och låt dig inspireras!


Skolavslutning 2009 - killeByxorna heter Travis - Rocky och kostar 600:-

Nya snygga boardshortsDe svarta heter Shock och är från Rip Curl
De vita heter Sensation och är från O'neill

Ännu finns många storlekar kvar!
Skynda och lägg beslag på ett par!

IDenim ziphood på plats i butiken!En av de snygga vårhoodsen som kommit!

RSS 2.0