Semester

Nu är jag på semester. För tillfället är vi på en campingplats i Västervik. Precis innan vi åkte fick jag reda på att det är klart med vårt nya sortiment inför hösten. Vi kommer att lansera makeup och nagelvård till hösten. Makeupen kommer från ett svenskt märke som heter Viva la diva. Ett prisvärt märke med bra kvalite. Jag har precis fått hem proverna och kommer att skriva om dem så fort jag har provat dem.

I helgen hade vi rea i butiken. Galet mycket folk. Men det är fantastiskt kul att folk kommer när det är rea trots det fina vädret.

Just nu disskuterar vi om vi ska åka vidare imorgon eller om vi ska vara kvar här imorgon.

hhhmmm

Sjukt dålig uppdatering på sistone. Ska verkligen skärpa til mig. Anledningen är att det händer väldigt mycket på breeze.se nu. Till hösten kommer vi att utöka med ett helt nytt sortiment (blir klart i dagarna). Modelltävlingen går som tåget och detr är mängder med tjejer och killar som laddar upp sig, Önskar att jag fick använda er alla men det är ju tyvärr omöjligt. Modelltävlingen håller på till den 30 juli och sen är det dags att börja välja ut våra modeller. Planeringen med vår fashionweekend i slutet på september går nästan enligt planerna. Förrutom att det verkar bli lite större än vad vi hade planerat från första början. Kan bli galet bra. Om nu bara vår kära lilla kommun ger oss tillstånden vi behöver.
Kanske kan jag släppa en hemlighet i eftermiddag angående vad vi ska börja jobba med till hösten.
Nu är det dags för möte med kommunen. Helt galet vad tillstånd man måste ha för ett litet party. OCh vi som brukar vara så lugna :-) :-)

Dags att börja jobba.

Tillbringat några timmar på kontoret och sorterat papper. Jäklar vad papper det blir snabbt. Hmmm måste nog skärpa mig vad det gäller att samla  dem på hög. Men det är ju så lätt att prioritera bort såna tråkiga saker. Nu ska jag upp och röja lite i butiken. Skicka iväg lite ordrar och städa.
Sen måste jag börja planera vår fashionweekend på allvar. Tiden går ju så fort.
Hej hopp så hörs vi säkert senare.


Fullbokat

Som jag har berättat tidigare så skulle vi försöka genomföra en fashionweekend i augusti. Nu ser det dessvärre ut som att vi  är fullbokade i augusti och inte kommer att lyckas klämma in ännu ett event. Istället kommer vi att göra ett större event i slutet på september.
Här kommer vi också att presentera de slutliga vinnarna i vår modelltävling.
Ledig???

Skulle vara ledig idag men sen 7 i morse har jag städat i förrådet och varit i Karlshamn och servat en skoter. Nu ska jag laga lite mat till barnen och sen hjälpa pappa med en annan skoter, Så mycket med den lediga dagen. Sen behöver jag jobba med bokföringen, städa huset och bilen samt handla. Hmm så mycket med den lediga dagen men det är ju skönt när det är gjort.

Röja.

Nu måste jag sätta fart och röja i ett förråd. Galet tråkigt men det måste göras.

Konstig blogg

Hmmmm min blogg ser lite konstig ut för tillfället. Det jobbas lite på designen men just nu är den bara helt rosa. Ser så där bra ut. Men jag hoppas att det redar till sig snart.

Städa städa städa

I helgen var det ju Tosia. Galet mycket folk. Men så ser hela butiken ut som om en virvelvind har gått igenom också.
Så idag har vi städdag.

Nattöppet

I helgen har vi Tosia Bonnadan i Ronneby. Detta innebär marknad och allt vad det innebär. På Breeze har vi nattöppet med massa bra priser. Så har ni vägarna förbi är det bara att droppa in.


Sol vid havet.

Vad det är bra att bo vid havet. Det är så mycket oftare sol där än inne i stan. Idag får det bli ett snabbmöte med kommunen, in till butiken så att Emelie kan gå på lunch och sen får det nog bli havet, seadoon och jag.
Jag vet jag skulle jobbat med bokföringen men det får nog bli i natt istället.
Förstår inte varför Sverige ska ha så besvärlig bokföring. Måste vara sveriges sjuka kontrollbehov. Tycker att man skulle lätta på mangder av bestämmelser så tror jag att fler hade startat företag och framförallt fortsatt att driva dem. För vad jag har märkt så är det inte själva rörelsen som tar knäcken på många egna företagare utan allt runt omkring. All byråkrati och alla jobbiga regler. Och så självklart kostnaderna för detta. Ett bokslut på ett AB kostar ju sina 1000 lappar.
Ååå vad skönt nu fick jag gnälla av mig lite.
Ha en skön dag.

Etna.

Det var Etna som kom från Sisters Point idag. I rosa och svart. Sen kom det påfyllning av vita leggings och de svarta shortsen i sweatshirt tyg.Ordspråk.

Som ni vet så gillar jag ordspråk.
Hittade detta i morse.

Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter.

Är det så för ibland kan jag känna att jag vet vad jag söker men inte vad jag försöker fly ifrån. Sig själv är ju rätt svårt att fly ifrån även om man skulle vilja ibland.

Sisters Point

Idag kommer det lite nya plagg från Sisters Point. Undrar vad det kan vara. Skulle kunna vara lite påfyllning av poulära Etna. Det hade ju inte varit fel. De går som smör i solsken  i alla färger. Återkommer när jag vet vad det var.
Ha en underbar morgon.

Spännande Nyheter.

Till hösten kommer vi förhoppningsvis kunna erbjuda ett nytt spännande sortiment på www.breeze.se
Tyvärr kan jag inte berätta än men förhoppningsvis inom ett par veckor.

Saturday Day 6

Nu har äntligen Saturday Day 6 plaggen kommit upp i shopen.


Nya produkter..

Lägger ut nya produkter. Bland annat kommer dessa upp i webshopen under em.

Nya bilder.

Imorgon ska jag lägga ut de nya bilderna som togs i torsdags. Äntligen kommer Saturday day 6 upp och de nya grejerna från Monrow.

Picknic i Jönköping.
VEM ???????


Gör du ????
Tack för en fantastiskt trevlig kväll.

Bilder Jönköping...


Hmmm Fråga inte......Inte om denna heller......
Lina har shoppat.
Tobbe packar picnickorgen.
Normal picnicorg.
Tobbes picnickorg,

Fortsättning följer........


Fashon weekend.

Planerna med vår fashion weekend framskrider som planerat. Tror det kan bli riktigt bra. Vi behöver många modeller bara så är det någoon som är sugen på att gå på catwalken i ronneby den 16 augusti så kan ni väl skicka ett mail till mig med en bild och gärna berätta lite om er själva.

Jönköping

Jönköping är ju faktiskt en väldigt trevlig stad. Fina uteserveringar och bra shopping. I like.
Igår gjorde vi A6 och Ikea och idag får det väl bli city. Letar ju fortfarande efter min Guess väska. Har sett en vit någonstans men glömt var. Och nu vill jag ha den.
I går kväll hade vi picknick nere i hamnen. Sjukt mysigt. Konstigt att man inte umgås med gamla vänner oftare. Det är ju alltid lika trevligt. Får väl satsa på att bli pensionär tidigt så att jaghar tid med sådant.
Hej hopp nu måste jag ut och shoppa.

Fashion weekend..

I ronneby.. Hmmmm ja kanske. Vem vet vad som händer.

Är det sommaren som kommer nu..

Kan det äntligen vara sommaren som kommer nu. Sjukt skönt att äta middag på balkongen. Hoppas,hoppas att den varar riktigt länge. Gärna till november om jag fick bestämma. Imorgon blir det nog shopping på hög nivå.
Måste stilla mitt shoppingbegär. Inte för att jag behöver något speciellt men shoppa kan man väl göra ändå. Får nog bli en runda på Ikea med.

Film Modevisning.


Modevisning

Här är modevisningen utlagd på youtube.


Snart morgon och här kommer de sista....


Och ännu fler.


Lite annat sällskap än måsen hade varit trevligt.....fler bilder..


Skjuter snart måsdjävlen......fler bilder


Gryning och fler bilder....


Äntligen kommer bilderna...


Modevisning bilder.

En bild säger mer än tusen ord........................
RSS 2.0