Fler bilder kommer snart...

Nu har jag fått skivan med alla bilder från helgen. 
Hoppas där är många bra bilder från modevisningen.
Ska bara få barnen i säng så ska jag börja lägga ut dem. 

Bild från modevisningen.

Denna bilden återfanns i sydöstran idag.Länk till artiklen.   http://www.sydostran.se/index.66359---1.html


Koola Anna Blog

Ni har väl sett Koola Annas Blog:  http://www.koolaanna.se/blog/

Här är lite bilder från bloggen.
Bikini från Koola Anna..Bingo Rimer fotar för Koola AnnaLinne ur nya kollektionen

Hemligt.....

Idag fick jag ett samtal från vår absoluta favoritsäljare. Kan tyvärr inte säga vem det är. I vilket fall ska säljaren i fråga börja importera ett nytt smyckesmärke för kille och tjej. Det är från Australien och ska vara både streetwear och surf. Låter kanon ska titta på det denna veckan. Vi har ju letat länge efter ett riktigt bra smyckesmärke främst till killar. Hoppas att detta  är vad vi har letet efter. Återkommer när jag har tittat på det. 

Fler bilder

Är det någon som var och tittade på modevisnignen och har fler bilder så får ni jättegärna skicka dem till mig på lotta@breeze.se.

Modeller

ÅÅÅÅÅ vad kul det är att det är så många tjejer och killar som har laddat upp sig i vår modelljakt. Jag  har börjat planera för helgen i augusti när vi ska välja ut vinnarna och göra fotningen. Har hittat en superduktig fotograf som ska ta alla bilderna. Det kommer troligtvis också att bli en modevisning i större format. Ska bli så kul att göra denna Breeze dag.

Måndag igen.

Dags att börja jobba. Butiken ser ut som om en tromb har gått igen. Det var galet mycket folk i lördags. Och dessutom hade vi ju modevisningen. Men jag älskar ju när det händer något. Så ju mer dessto bättre.  Idag ska jag förbereda för fotning har fått mängder med mail om folk som vill köpa kläderna som var med på modevisningen. Så vi måste lägga upp dem i webshopen i början på veckan. Sen har vi ju fått en ny sändning av Billabong. Som självklart har årets snyggaste boardshorts.

Modevisning..

Alla bilderna från dagens modevisning kommer upp under veckan. Mrn här är några som jag har tagit från tjejerna som var med i modevisningen. Alla tjejerna och killarna var sjukt duktiga. Jag är så nöjd med dem och flera av dem hoppas jag vill ställa upp igen.God Morgon..

Tjoho nu är det dags att börja jobba. Jag tillhör väl då en av de få som älskar att jobba tidigt på morgonen. Alla telefoner är tysta och familjen och alla andra sover. Har varit här i butiken ett tag nu så nu var det väl dags för lite frukost. Redbull och en Nutrilett bar. Ja ja  jag vet det är ingen bra frukost men nu var det det ända jag hann med. Eftersom alla våra modeller ska samlas här måste jag röja lite i vår källare så att vi får plats. Två timmar och fyrtiofem minuter kvar till öppning. Dags att sätta fart. Glöm nu inte modevisningen klockan 14. Ni som är i Ronneby.
Flera av våra modeller i modevisningen kommer från vår modelltävling.
De är jättesöta och duktiga ska bli kul att se dem in action.
Jag vill ju gärna att breezemodeller ska vara mer än söta. Gärna lite attityd.
Och självklart göra allt med ett leende.
Vi hörs senare!!!PS. Bodil!!. Kom gärna in och styr lite idag. DS.

Natasha Peyre...Hittade denna bilden på Natasha Peyre på hennes blogg. Tunikan kommer från oss. www.breeze.se.
Gjort om butiken...

Idag har vi röjt i butiken. Städat och hängt om. Galet skönt när man får röja lite ibland.
Imorgon händer det en massa saker i vår lilla stad. Breeze och LK har modevsinig på torget klockan 14. Det är Nostalgia festival i brunnsparken så ikväll är hela stan full med gamla coola bilar. På kvällen är det ACDC jam på torget. Och visst ja vi har Trisslördag i butikerna imorgon så när man handlar för minst 500 kr så får man en Trisslott.
PLÖTSLIGT HÄNDER DET........
Och allt i lilla Ronneby. Inte illa för vår lilla stad.


Monrow

Idag har det kommit nya kläder från Monrow, Saint Tropez och Koola Anna. Massa snygga toppar och linnen. Jeansen från Koola Anna är ju inte att leka med.

Vän.

Läste ett bra ordspråk idag:

En äkta vän står aldrig i vägen för dig, om du inte råkar vara på väg nedåt
.

Koola Anna Jeans...

Idag har de äntligen kommit de ljusa koola anna jeansen som vi har väntat på så länge.

Väskor???

Är det någon som känner till något bra väskmärke. JAg letar efter ett nytt. Gärna ett svenskt märke.

Förslag..

Jag skulle vilja ha lite förslag om nya klädmärken som vi kan börja jobba med. Är det någon som känner till några bra.


Koola Anna Jeans

Idag har det kommit Koola Anna Jeans. Super snygga. Ska försöka ta en bild på dem imorgon och lägga ut dem.


Så var det gjort.

Nu är det gjort och alltså försent att ångra sig. Jag har sålt en av mina älskade butiker. Fick helt enkelt inse att min tid inte räckte till allt jag vill göra. Men därmed inte sagt att det var ett lätt beslut. Jag har ältat och våndats under fler månader. Det är det absolut jobbigaste beslut jag har tagit någon gång. Trots allt så är det ju något jag har byggt upp. Något jag har levt med varje dag under 6 år. Gråtit och skrattat med. Vi har haft våra motgångar och framgångar. Men nu är den delen av mitt företag borta. Så det är dags att gå vidare. Satsa på Ronnebybutiken och webshopen.
Jag trodde att jag skulle känna mig lättad när det var klart men istället har jag bara känt mig ledsen och nedstämd. Igår när jag lämnade över nycklen var jag nära att bryta ihop. Känns lite fånigt att ha så mycket känslor för en butik men vad kan jag göra. Så är det i alla fall. Men som sagt var nu är det över.

Bilder...

Bilder från vår midsommar kommer upp under kvällen. Kan nog finnas ett och annat som man vill se och andra som man inte vill se.


Nu börjar midsommar.......

....närma sig sitt slut. Idag är det dags att börja jobba igen. Karlskronabutiken ska inventeras. Kul va. Midsommas har varit lika bra som vanligt och vi har bara slappat, ätit gott och umgåtts med vänner. Precis så som midsommar ska vara. Som vanligt har vi fått kryssa mellan regnskurarna men vad gör det. Men nu skulle det ju inte göra någonting om sommaren kom.

LK

Pär Ni trodde ni kände honom, Det gjorde ni inte. Sjukt kul ibland med lite dricka i kroppen. Vill ni har ett kort. Vi har försökt att lägga ut honom på blocket men det funkade inte. Vi har till och med sagt att ni kan få en 100 lapp så maila om ni är intresserade.

Midsommar

Nu sitter vi här lagom slirrrrriga- Sjukt bra. Alla älskar alla idag och det tycker vi om. Dricka, midsommarstång och champange vad mer kan man begära. Halllllååååå Sverige vad gör ni. Har ni det lika b ra som vi. Tobbe är lite högljud. Tycker om attg kela. Lite närgången bara.

Då var det klart......

En sten och en tår föll precis från mitt hjärta..........


04:35

Vad jag gör uppe. Ja det undrar jag med. Men jag kunde inte sova så istället för att ligga och stirra i taket så kan jag väl lika gärna börja jobba. Idag är det lövmarknaden i Karlskrona så det blir en lång dag. Ikväll börjar väl som vanligt midsommarfirandet på Karön. Det går ju inte att svika en av  våra bästa traditioner. Nästa vecka ska vi fota till webbshopen så att ni äntligen får se saturday day 6.
Ja Hej Hopp det är väl dags att börja jobba.

Städning...

Dags att gå upp och städa. Idag händer det kanske. Vadå??? Den som lever kanske får veta. Jag är i alla fall sjukt nervös. Både vill och inte vill. Känner mig något kluven. Men men det blir nog bra till slut. Så frågan är om man ska korka upp champangen imorgon eller inte. Eller om det nu bli det svaret jag vill ha. Vilket svar det nu är jag vill ha. Tror inte att jag vet själv. Okey vi låter ödet avgöra. Är ni med. Inte. Bra för det är inte jag heller. Och alla ni där ute som läser mina för närvarande något flummiga inlägg så skulle jag behöva er support idag. För idag är bara en ända lång väntan. Så har ni inget för er så skicka gärna en kommentar eller ni som har mitt nummer slå en singnal så tiden går fort.
Ha en fantastisk dag.


Mid sommar...

Jaha då vänder det snart. Märkligt sommaren har ju inte börjat än. Ändå kommer det snart att bli mörkare igen. Vill inte. Vill ha sommar året runt.

Gamla böcker....

Ibland är det rätt bra att läsa om gamla böcker. Helt plötsligt ser man saker man inte såg första gången. Man upptäcker nya synvinklar. Det händer att man behöver läsa en bok två eller tre gånger för att faktiskt kunna avsluta den lägga den åt sidan och gå vidare. Det händer att man upptäcker att den där boken som man inte gillade första gången faktiskt var ganska bra. Kanske har man själv förändrats eller är det boken. Vet faktiskt inte. Böcker förändras med tiden eller gör de inte det. Är det vi som växer och förändras. Tja ibland behöver man bara läsa den en gång till, backa bakåt för att eventuellt kunna stänga den för gott.................................eller...???

Ett hjärta på sned..........Dessa kom till butiken idag. Bägge är från Friis & Co.Siffran 6.

Säg det man inte kan rätta till med siffran 6.

Fil-------Tacos

ÅÅÅÅÅÅÅ andra sidan vem äter fil när man blir bjuden på tacos oavsett vem som väntar:-):-):-)


Det man inte minns........

Det man inte minns har inte hänt................eller..

Koola Anna Johanna röda

Nu är de äntligen här. Koola Anna Johanna röda. Sjukt snygga

We Like.........

Vi har börjat få de första leveranserna från Saturday day 6. Ett för säsongen nytt märke på marknaden. Vi har snabbt hittat några av sommarens absoluta favoriter.
Mååånnnnnnnddddddddaaaag...........

Jag som normalt brukar älska måndagar. Idag vill jag bara att dagen ska ta slut. Verkar ju inte bli ett rätt ändå. Galet mycket att göra och alldelles för lite tid.
Idag på morgonen var Andreas från Monrow här. Det var hösten vi tittade på såg riktigt riktigt bra ut. Monrow är ett märke som jag tror mycket på. Inte bara för att vi gillar märket utan också för att det är sköna människor som ligger bakom. http://www.monrow.se


Billabong Biknini....

Äntligen idag kommer Billabong. Och bikinin vi har väntat på. Vill ni ha den så remonderar jag att skicka ett mail till lotta@breeze.se så lägger jag undan den. För den lär gå fort.Ibland är livet rättvist...

Bleke - Klarblå himmel - 70 mph - seadoo - jag

Inköp...

Idag kommer Kudo och ska sälja in höstens grejer. Hoppas det är bra. De brukar ha sjukt bra kvaliteer. Sen har de ju tyvärr bytt säljare så idag är det en dansk som kommer. Jag är inge vidare på danska. Så det blir väl mycket va va va.
Återkommer med vad de hade att erbjuda.

Telefon......

Idag har varit en sån där dag där telefonen har ringt oavbrutet. Hmmm på ett sätt är det ju bra att den ringer när det har med jobbet att göra. Men det kan vara sjukt frustrerande när man blir avbruten hela tiden. Så vad ska man göra. Svårt att stänga av den i butiken. Kan ju vara något viktigt. Men när den 10:e telefonförsäljaren ringde idag var det svårt att vara trevlig. För det är j iu faktiskt så att det är lite trevligt om man kan få ta hand om sina kunder lite med. Bäst  är väl de telefonförsä'ljare som ringer för 20 gången. OJ vad det är svårt att få tag i dig. Jaaaa då kanske ni kan lägga av eller?????

Saint Tropez

Saint Tropez är på gång in och ska sälja in höstens kläder.

On my own..

Jaha då var det bara jag kvar... känns så där...................................... Fyra blev två blev tre blev två blev en.
GOD NATT.


Klänningsvår..

En av våra allra populäraste klänningar/tunikor just nu är denna:

Snabba leveranser

Snabba Leveranser!!!

Det är ju sommar och man vill ha sina shorts omgående. Så fram till midsommar garanterar vi att skicka alla beställningar samma dag. (Ordern måste vara lagd senast kl. 15 för att hinna med posten).

Kolla också våra bra priser på flera modeller av shorts.

Ha en fantastisk vecka.


www.breeze.se


Gry Forsell.....

Klockan är 6:43. Ganska trött men lovat barnen att gå upp och jobba så jag kanske kan smita hem tidigare. Skotern drar ju lite. Sätter på Mix Megapol som vanligt och blir inte besviken. Grys skratt är galet smittande. Tycker det är lite kul när jag sitter här i min källare och jobbar och skrattar högt för mig själv. Tur ingen ser mig:-)

Erbjudande

Nu har vi lagt upp lite erbjudande på några av shortsen.
Bland annat dessa:That's my life.

Telefonen ringer - telefonen ringer igen - ämen va fan - ringer igen - går upp -  9,30 - woops - ger huliganerna frukost - solar 3 minuter - Mamma!!! - Viktor ska komma - Mamma!! - vi ska bada - Mamma!!! - kasta ner handduken - solar 1 minut - Mamma!!! - vi vill köra skoter - Fixar - lägger ut bryggan - klipper gräset - Mamma!!!! - Fika - fixar - kör till butiken - acn  har pajat - skit med - kan inte fixa - släppar upp den upp blåsbara studsmattan ur källaren - drar upp den uppblåsbara rutschkanan - skit varmt - småsur - kör hem - blåser upp studsmattan - lagar rutschkanan - Mamma!!! - jag vill åka wakeboard - mamma!!!! - jag vill bada - ååååååååå - mamma vill sola - skickar ut två av dem på skotern och den andra med farmor och farfar - nu är det min stund - telefonen ringer - vi behöver låna en trailer - fixar - springer ner kastar mig på studsmattan - 2 minuter - Hej vi ska lämna en skoter för lagning - kommer - nu då - jaaaaaaaa - äntligen jag fick min timme i solen - sjukt skönt - Mammmmmmmmmaaaaaa!!!!! - hungriga - ok då kör vi igen - That's my life - MEN JAG TRIVS:-)

Erbjudande shorts.

Idag får det väl bli en till fantastisk dag i solen. Är ju lite av en soldyrkare. Men under em ska jag göra lite erbjudande på shorts i shopen så kolla in för det kommer bara att gälla under en begränsad tid. 
Ha en underbar dag i solen alla.
www.breeze.se


Klänningar

Nu lägger vi ut  nya klänningar.
www.breeze.se

Stolt Mor

Idag har min 9 åriga  son lärt sig åka wakeboard. Gissa om jag var stolt.

Rosa Telefon

Vi vill fortfarande ha denna. Lite dyr men vadå. Vi tycker att vi är värda det. Speciellt i kväll.
image402

Miso

Miso funderar. 35 000 kr. Är det värt det. Nja. Han tycker inte det. Nonne håller inte med. Det borde hon väl vara värd säge vi som står runt omkring.

Partynatt

Nu är det dags för sommarparty på Jekyll.


Sisters Point

Nu har vi fått alla bilderna från fotningen igår. Ska börja lägga in dem alldelles starx. Många fina sommarklänningar.image413

Sommar sommar sommar

Visst är det härligt. Nu har vi ju haft varmt några dagar. Hoppas det varar hela sommaren gärna till september. Men visst är det typsikt Sverige att vi har varmt en vecka och sen är det vattenbrist. Kanske man borde förutsett. Samma sak på vintern. OJ kom det snö. What. Viist blir man förvånad.
image412

Tänkvärt....

I morse läste jag en blogg av Micke Gunnarsson från Ronneby. Länk finns nedan, Han får en ofta att tänka till när man sitter och tycker lite synd om sig själv. Ta en minut och läs. Det är värt det.
http://mickegunnarsson.blogspot.com/2008/06/mitt-liv-som-trdgrdsmstare.html

Fotning

Idag ska vi fota Sisters Point. Hoppas de nya fina klänningarna kommer upp under morgondagen.

Koola Anna

Nu har Koola Anna varit här. Galet bra. Men det börjar vi ju bli vana vid ;-). Lite bilder kommer senare.
Koola Annas nya jeans ska äntligen komma denna veckan. Vi längtar.

Måndag.

Idag har vi lite inköp på att göra. Underbara Maria från Koola Anna kommer och visar lite av höstens grejer.
Antagligen lika bra som vanligt. Vid lunch kommer Clara. Kan med vara bra.
image411

Modell???

image408

Bikini

image410

70 mph

70 mph - saltlukt - 25 grader
Vad mer kan man behöva.
Jag älskar sommaren.


RSS 2.0