Rio Rim

                                                                                                                                  

                   PRESSRELEASE RIORIM


Bäste Kund,


Äntligen är vi här!


Welcome to our world of RioRim


Märket bildades 2007 av två bröder från Alingsås. Den ena med lång erfarenhet från mode industrin och den andre med en sann känsla för konst .Ur detta föddes idén till Riorim som lanserar sin första av fyra kollektioner våren 2008.RioRim har nu tre stycken ägare Natanael Rattner, Isac Rattner och Daniel Asp.


Hjärtat och själen i märket ligger runt de handmålade printsen som har ett tydligt formspråk där pennan får göra jobbet från scratch. Håll i er, detta har ni inte sett innan, nyskapande och maxat. Detta tillsammans med en vintagekänsla i plaggen som speglar en avslappnad livsstil.


Namnet RioRim är inte taget ur luften. Vi kommer från första höstkollektionen att gömma olika budskap i våra plagg. På t- shirts kommer vi ha ett litet budskap skrivet under mudden på ena ärmen. Detta budskap kommer att stå i spegelvänd text så när du rullar upp ärmen och tittar i spegeln så ser du vad det står. RioRim spegelvänt blir nämligen Miroir som betyder spegel på franska.
2008-03-26

                                                                                  "Junglejuice" som är första kollektionens tema och namn bygger på inspiration från den djupa djungeln där printsen och de exotiska färgerna får dig att vakna till liv. Kollektionen består av ca 20 plagg som innehåller t-shirts, sweatshirts, badshorts och kepsar. Äntligen har du chansen att få ditt egna unika plagg från riorim.


.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0